Известие

Collapse
No announcement yet.

СПЕШНО! Проблем с паленето.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

здр колеги днеска имах и аз подобен проблем и за да не създавам нова тема реших да я напиша тука ( колегата да ме извини, че му използвам темата ) та, тази сутрин като карам колата изведнаж угасна, това си е редовния и номер от доста време, светва ключа на таблото и угасва, слизам махам клемата на акумулатора чакам 10-20 секунди, слагам клемата и нищо й няма пали си без проблем, но като дойде време да се прибирам качих се аз, но неще да пали, махнах клемата, изчаках, пробвах да запаля и пак не става. Индикатора с формата на ключ свети и не угасва. Питах познати и ми казаха, че е от имобилаизера и ми казаха, че можело да го махнат и щяло да са оправи ? дали ще пречи нещо на колата ако я махнат ? други проблеми са забиване на нос след 4-5 минути каране докато загрее малко си е добре и после почва да прави тези чалъми. Колата е Alfa 145 1.4 boxer благодаря предварително
    Last edited by bass123; d.m.y г., 22:44.

Comment

за забиването сигурно е датчика за температурата на водата.а за паленето да н е би да имаш някаква аларма на колата,и на мен ми е гаснела веднъж така но се оправи сама без нищо да правя
      alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
      alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:52.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

имам газова уредба, но пак не пали на газ, също и аларма, но мисляче не е от нея пробвах няколко пъти за заключа и да отключа на ново но не палеше

Comment

Докато свети ключето на таблото, няма да запали.
            Опитай да откачиш акумулатора за около половин час. Ако пак не стане, тогава вече проблема е по-сериозен.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

пробвал съм и то много пъти, но пак не пали казаха ми, че най-лесния начин е да му махнат имобилайзара

Comment

не е гаранция че ще запали,веднъж на моята аларма и се беше скапало релето което ми спира помпата(външното) и имобилайзера ми светна,колата не запали и се появи ключето.та провери си релетата на алармата и на газовата ако някое не включва може да светне ключето.не си махай имобилайзера,може да е напразно
                alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Working...
                X